Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusddaily03072015.png

ALTIN

Özel sektör tarım dışı istihdam rakamlarındaki önemli yükselişle beraber 1157’lere kadar satıcılı seyreden altında, tarım dışı istihdam rakamlarının sınıfta kalması toparlanmalara neden oldu. Beklentilerin altında açıklanan rakam ile birlikte, 1169’lara kadar yükselişler takip ettik. Ayrıca FED’in dikkatle takip ettiği, ücretlerde istikrarsız bir seyrin olduğunu da görmekteyiz. Altın fiyatlarında genel trende baktığımızda hala satıcılı seyrettiğini ancak dün kısa vadede hızlı toparlanmalar gerçekleştiğini görüyoruz. Bugün ise, bağımsızlık günü nedeniyle ABD’den veri akışı bulunmuyor.

Teknik olarak baktığımızda, orta vadede satışların hala geçerli olduğunu ancak, kısa vadeli toparlanmalarda 1170 ve 1175 dirençlerini takip edebileceğimizi, geri çekilmelerinde devamı halinde ise, 1158 ve 1153 desteklerini takip edebiliriz.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!