Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

USDTRYDaily2808.png

USDTRY

Dün faizlerde yüzde 11’in altı görüldü. Endekste 75 bin seviyesine yükseliş yaşanırken bu seviyeden satışlar geldiği görüldü. Endeksin 75 bin seviyesinin üzerinde kalıcılık sağlayamaması durumunda yeniden 72 bin 500 seviyelerine geri çekilme görülebilir. TL’de ise 2.90 seviyesine geri çekilme görüldü. 2.90 seviyesinin üzerinde kalındığı sürece yükseliş devam edebilir.

Bugün ABD’den açıklanacak kişisel harcamalar ve tüketici güveni verileri piyasayı hareketlendirebilir. Kurda 2.90 seviyesinin üzerindeki hareketin devam etmesi durumunda 2.9380 görülebilir. 2.9380 seviyesinin aşılması ile yükselişin hız kazanabileceğini düşünüyoruz. 2.9000 seviyesinin altında kalıcılık sağlanması durumunda 2.8780 ve 2.8620 seviyeleri görülebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!