Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSDDaily2808.png

ALTIN

Dolar endeksindeki hareketliliğe karşın altın oyunu seyre daldı. Alan savunmasında usta olan altın doların geliştirdiği cılız atakları kolay atlatıyor. Karar verme aşamasında olan fiyatlanmalarda ortada oyun haftanın son işlem gününde de sürebilir. 1130 ile 1120 aralığını benimseyen fiyatlanmalarda yönün ne tarafa döneceğini kestirmek zor. Bir yanda haftaya mükemmel başlayan altın diğer yanda ise son günlerin formda ismi dolar var.

Yükselişin hakim hareket haline gelmesi durumunda 1130 seviyesinin geçilmesi altını cesaretlendirebilir. Hareketin devamında ise 1140 seviyesi hedeflenebilir. Eğer fiyatlanmalar tekrardan Dolar’a boyun eğerse 1110 seviyesine gelinmesi kaçınılmaz olacak. Kararsız seyrin sürmesi halinde ise 1120 ve 1130 aralığı korunmaya devam edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!