Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSDDaily27082015.png

GBPUSD

Paritede dünün kazananı kuşkusuz dolar oldu. Amansız ataklarıyla rakibine göz açtırmayan dolar , Sterlin’i ezdi. İlk olarak pariteyi 1.56 seviyelerinde tutan dolar hakimiyeti iyice sağlamasının ardından paritede önce 1.56 desteği ardından da 1.55 desteği kırıldı. Oyunun kalanında top çevirmeyi planlayan dolar şimdilik oyunun gidişatından memnun.

Gün içerisinde açıklanacak olan ABD büyüme rakamları paritede haftanın kalanında hakim olacak yönü belirleyebilir. Sterlin her ne kadar haftanın daha bitmediğini hatırlatır bir duruş sergilese de dolar azmin zaferini kutluyor. Büyüme rakamları ile birlikte volatilitenin artacağı paritede 1.5550 ve 1.5600 seviyeleri ilk olarak yükselişlerde hedeflenebilir. Hareketin devamında ise 1.5680 direnci tekrardan görülebilir. Dolar performansını düşürmeden sahada basmadık yer bırakmaz ise de paritede 1.5420 ve 1.5340 destekleri takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!