Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSDDaily27082015.png

ALTIN

Altın FOMC tutanaklarının ardından 1170 seviyelerine kadar yükselip taraftarlarını coştursa da haftanın ortasında görünüm biraz daha değişti. Haftanın başlangıcında yükselişi ile göz dolduran altında 1200 hedefi Real Madrid’in geçtiğimiz sezon başındaki şampiyonluk hayalleri gibi tarihe karıştı. Sert yükselişin ardından düşüşü de bir o kadar hızlı olan altında 1130 seviyeleri geçildi.

Haftanın kalanında altın her ne kadar oyunu seyre dalmış gibi gözükse de ABD büyüme rakamları değerli metale hareket getirebilir. Verinin niteliğine göre oluşabilecek hareketlilikte satış yönlü işlemlerin hacim kazanması fiyatlanmaları 1110 desteğine çekebilir. Bu seviyelerde baskı hacmini biraz olsun yitirebilir. Altın moral bozmayıp oyuna konsantre olursa yükselişler kaçınılmaz olacaktır. Yükseliş ivmesinin yakalanması halinde ise 1135 ve 1145 seviyeleri hedeflenebilir konumdalar.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!