Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusdweekly27072015.png

ALTIN

Altın’ı destekleyen unsurların birer birer kaybolması ile düşüş momentum kazanmış durumda . Yunanistan ve jeopolitik riskler kayboldu. FED faiz artışı ihtimali artıyor. ABD’de 10 yıllık faizleri yükseliyor. Çin’in Altın rezervlerinin beklentinin altında çıkması da düşüşü hızlandırdı.

Bu hafta FOMC sonrası açıklamalar fiyatlar üzerinde etkili olabilir. 500 dolarlardan başlayan yükselişin desteği 1070 dolar seviyesinde. Geçtiğimiz düşüş hareketinde altın burdan destek buldu. Bu seviyenin kırılması durumunda aşağıda daha düşük seviyeleri görebiliriz. Yükselişten bahsedebilmemiz için ise önce 1100 doların üzerinde tutunmamız gerekiyor. Bu seviyenin üzerinde ise 1130 görülebilir. Gün içi destek seviyeleri ise 1090-1080-1069 olarak öne çıkıyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!