Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENTH426082015.png

BRENT PETROL

Petrolde arz fazlası sorununa ait belirtiler devam ediyor. ABD petrol stoklarının da beş yıllık mevsimsel ortalamanın yaklaşık 100 milyon varil üzerinde seyretmesi bunun önemli göstergelerinden. Buna paralel olarak da petrol fiyatları yoğun bir baskı altında. Dün itibariyle de ayıların petrol piyasası üzerindeki hakimiyeti devam etti ve yeniden 43 doların altı görüldü.

Bugün ABD’den ham petrol stokları verisi açıklanacak. Kısa vadeli hareketler için dikkate aldığımız haftalık stoklarda 1,022 M varil artış olması bekleniyor. Stoklar bu şekilde artmaya devam ederse , petrol fiyatları da aynı şekilde gerilemesini sürdürebilir ve 42,75-42,15 destek seviyelerini yeniden test edebiliriz. Düzeltme hareketlerinde takip edebileceğimiz direnç seviyeleri olarak ise 43,70-44,45 ve 45,10 seviyelerini söyleyebiliriz.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!