Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

gbpusddaily26062015.png

GBPUSD

İngiltere’de dün önemli bir veri yoktu. ABD’den gelen veriler ise dikkatleri çekti. Ülkede tüketim harcamaları Mayıs ayında yüzde 0,6 artışla 6 yılın en hızlı yükselişini gerçekleştirirken, kişisel gelir aynı dönemde yüzde 0,5 yükselişle beklentileri karşıladı. İlk işsizlik başvuruları ise 271 bin ile beklentilerin altında kaldı. Haftanın son işlem gününde ABD’den gelecek Michigan tüketici güveni, İngiltere tarafında ise Merkez Bankası Başkanı Carney’in konuşması öne çıkmakta.

Teknik açıdan bakıldığında ise parite 1,5750-1,5675 aralığındaki yatay seyrini koruyor. Bandın dışına çıkılması durumunda sert hareketlerin görülebileceği paritede 1,5795-1,5850 direnç seviyeleri takip edilebilir. Bandın aşağı yönlü kırılması durumunda ise 1,5610-1,5540 destek seviyeleri hedef olarak belirlenebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!