Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusddaily26062015.png

ALTIN

Dün ABD’den gelen olumlu veriler altında satış baskısının devam etmesine neden oldu. ABD’de tüketici harcamaları Mayıs ayında yüzde 0,6 yükseliş gerçekleştirerek 6 yılın en hızlı artışını gösterdi. Ayrıca ülkede kişisel gelirler yüzde 0,5 ile beklentileri karşılarken, ilk işsizlik başvuruları 271 bin ile beklentilerin altında artış gösterdi. Haftanın son işlem gününde ise ABD’den gelecek Michigan tüketici güveni öne çıkmakta. Ayrıca Yunanistan ile ilgili gelişmelerde takip edilecek.

Teknik açıdan bakıldığında ise dün ABD’den gelen olumlu verilerin etkisinde kalan değerli metal 1180 direncinin altındaki zayıf görüntüsünü sürdürdü. 1180 direncinin korunması durumunda 1170-1165-1158 destek seviyeleri takip edilebilir. Yukarı yönlü harekette ise 1188-1195 direnç seviyeleri altın için önemli.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!