Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSDH42509.png

EURUSD

Paritede yukarı yönlü bir meyil söz konusuydu. 1.1295 seviyelerine kadar yükselişin görüldüğünü söyleyebiliriz. Ancak yeniden bir tepkiyle karşılaştı. Dün açıklanan verilerde işsizlik başvurularının olumlu bir görüntü sergilediğini ancak çekirdek dayanıklı tüketim mal siparişlerinin aynı tadı vermediğini görmekteyiz.

Bugün gözler ABD büyüme rakamlarında olacak. Büyüme, FED tahminlerine göre 2015 için iyi bir performans gösterebilir. Ancak verinin akıbeti dikkatle izlenmeli çünkü önemli fiyatlamalar karşımıza çıkarabilir. Yükselişlerde 1.1200 seviyesi önemli. İlk adımda 1.1255 devamında 1.1300 seviyeleri görülebilir. Geri çekilmelerin devamlılığı halinde 1.1140-1.1100 bölgesi aşılırsa, 1.1050-1.1000 aralığında bir seviye görebilir. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!