Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSDDaily25082015.png

GBPUSD

Son derece hareketli geçecek bir haftaya başlangıç yapıyoruz. Bu hızlı seyire rağmen haftanın ilk işlem gününde paritede sakin  bir yükseliş hakimdi. Taraflar kendi sahalarına çekilmiş dinlenirken Sterlin kontra ataklarla dolar endeksindeki geri çekilmelerden faydalanmak istedi. Çok fazla geriye yaslanan Dolar baskıya dayanamadı.

1.57 seviyelerinin üzerinde kararlı seyrin görüldüğü paritede 1.58 seviyelerinin üzerinde seyrin görülmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Sterlin oyunu kurallarına göre oynuyor ve yükseliş trendinin takip etmeye devam ediyor. Olası yükselişlerde ise bu trend takip edilmeye de devam edilecek gibi gözüküyor. Hedef seviyelerimiz ise 1.5830 ve 1.5920. ABD cephesinde ise görünüm hiç iç açıcı değil dolar endeksindeki geri çekilmeler kritik seviyelerde bulunuyor. Bu seviyelerden gelebilecek toparlanma hareketi ile birlikte paritede 1.5700 seviyesinin kırılmasını bekleyeceğiz.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!