Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusddaily25062015.png

ALTIN

ABD’den dün gelen birinci çeyrek büyüme oranının beklentiler dahilinde yüzde 0,2 daralmasına karşın, tüketim harcamalarının yüzde 2,1 ile beklentileri aşması değerli metalde aşağı yönlü hareketin görülmesine neden oldu. Bugün ise ABD’de kişisel gelir, ilk işsizlik başvuruları ve tüketici güveni öne çıkmakta.

Teknik olarak bakıldığında dün 1170 desteğini test eden altında 1180 direnci önemli. 1180 direncinin korunması durumunda aşağı yönlü hareketin devam edebileceği değerli metalde 1170 destek seviyesi takip edilebilir. Hareketin tekrarlanması durumunda ise 1165-1158 seviyeleri test edilebilir. Yukarı yönlü hareket ise dikkat çektiğimiz 1180 direncinin aşılması durumunda gerçekleşebilir. 1180’in üzerinde 1188 ilk dikkat çeken direnç noktası olurken, yükselişin devamında 1195 test edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!