Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSDDaily24082015.png

GBPUSD

Paritede maç orta saha mücadelesi şeklinde devam ediyor. Geçtiğimiz hafta İngiltere’de açıklanan çekirdek TÜFE’nin beklentileri aşması ile değer kazanan sterlinin 1.70 seviyesinden başlayan düşüş trendinin direnci konumunda olan 1.57 seviyesinin üzerinde kalıcılık sağlayamadığı görülüyor.

Perşembe günü açıklanan perakende satışların beklentinin altında kalması ise 1.5650 seviyesine kadar geri çekilmeye yol açtı. 2 faiz artışı hazırlığında olan ülkenin mücadelesi bir süre daha ortada geçebilir. Ancak 1.57 seviyesinin üzerinde kapanışlar görürsek 1.5800 ve 1.6000 seviyesine doğru yükselişler görebiliriz. Düşüşlerde ise 1.5650 ve 1.5550 seviyeleri oldukça önemli. 1.5550 seviyesi hem yükseliş trendinin desteği aynı zaman 200 günlük ortalamanın geçtiği nokta olarak karşımıza çıkıyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!