Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSDDaily24082015.png

EURUSD

Maçta euronun muhteşem geri dönüşünü görüyoruz. Doların hakimiyetine kontra ataktan bulduğunu gollerle karşılık veren euro, oyunun kontrolünü ele geçirerek maçın kontrolünü ele aldı. Faiz artışı ile ilgili soru işaretlerinin arttığı bu dönemde dün gece görülen sert hareket ile 1.1498 seviyesi görüldü.

Bugün önemli bir veri bulunmazken parite yeniden 1.1340’ın altına inmemiz ile birlikte 1.1250 seviyesi görülelebilir. 1.1500 seviyesinin geçilmesi durumunda ise  1.1540 görülebilir. ABD ve Avrupa borsalarında satışlar devam ediyor. Endekslerde yaşanan sert düşüşü teknoloji ve enerji sektöründe yaşanan gerilemelere bağlayabiliriz. Çin’deki ekonomik durgunluğun şirketlerin ihracat rakamlarına olumsuz etki yapacağının beklenmesi ve küresel ekonomilerdeki tedirginlik borsalara satış dalgası getirdi. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!