Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusddaily24072015.png

ALTIN

Altın fiyatlarında oluşan düşüş trendi içerisindeki fiyatlanmalar devam ediyor. Orta ve uzun vadede güçlü dolar etkisi kendini hissettirirken, FED’in faiz artırımına ilişkin sinyaller de olumlu veriler ile destekleniyor. Dün itibariyle 42 yılın en düşük seviyelerinde 255K olarak açıklanan işsizlik başvuruları verisi, istihdama dair olumlu sinyallerin devam edebileceğini gösterir nitelikte. Bugün ise, gündemde ABD’den yeni konut satışları yer alacak. Veri iyi gelirse, altın satışları yeniden gündeme gelebilir.

Teknik olarak herhangi bir düzeltme hareketi göremediğimiz altında, yükselişler satış fırsatı olarak karşımıza çıkıyor. Satıcılı seyrin devamında 1072-1065 seviyeleri takip edilebilir. 1050 ise paritede dönüşler için kritik görünüyor. Toparlanmalar halinde 1100 ve 1120 seviyeleri altın için belirleyici olabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!