Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

usdtrydaily24062015.png

USDTRY

Mayıs ayında olduğu gibi Haziran toplantısı öncesi ve sonrası yine sakindi. Merkez Bankası faizleri sabit tuttu ve daha önce yaptığı açıklamaları tekrarladı. Geçtiğimiz ay gıda fiyatlarında yüzde 14.36’dan yüzde 12.81’e düşüş görülmüştü. TCMB’den yapılan açıklamada, gıda fiyatlarınnda beklenen kısmi düzeltmenin etkisiyle enflasyonda düşüş görüleceğini belirtti. Döviz kurunda görülen hareketlerin ve belirsizliklerin çekirdek enflasyon eğilimindeki iyileştirmeyi geciktirdiği yinelendi. Ayrıca dün 25. Dönem meclis açılışı yapıldı. Bugün yurtiçinde kapasite kullanım oranı ABD’de ise büyüme rakamları açıklanacak.

Kurda 2.6850 seviyesinin geçilmesi ile 2.6910 ve 2.70 yükselişlerde izlenebilir. 2.68 seviyesinin altında kalmaya devam eden kurda 2.67 seviyesi deneyebilir. 2.6550-2.66 bandıysa önemli destek bölgesi.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!