Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusddaily24062015.png

ALTIN

Küresel piyasalarda dün ABD’den gelen veriler takip edildi. ABD’den gelen çekirdek dayanıklı mal siparişleri yüzde 0,5 ile beklentilerin altında kalırken, veri bir önceki dönemin üzerinde artış gösterdi. Ülkede ayrıca yeni konut satışları yüzde 2,2 yükselişle 546 bin olarak açıklandı. ABD’den dün gelen olumlu veriler ve 10 yıllık faiz oranındaki yükseliş ise değerli metalde satış baskısının devam etmesine neden oldu. Bugün ABD’den gelecek birinci çeyrek büyüme oranı ve reel tüketici harcamaları altında yüksek hacimli işlemlerin görülmesine neden olabilir.

Teknik açıdan bakıldığında 1180 direnci önemli. 1180 direncinin korunması durumunda aşağı yönlü hareketin görülebileceği altında 1170-1165 destek seviyeleri takip edilebilir. Yukarı yönlü harekette ise 1188 ilk dikkat çeken direnç noktası olurken, hareketin devamında 1195 direnci hedeflenebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!