Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

usdtrydaily23072015.png

USDTRY

Yurtiçinde siyasi riskler devam ederken yaşanan olaylar piyasaların dengesini bozdu. TL ve Bist’te değer kaybı yaşanırken faizlerde yüzde 9.60’larda yüzde 9.78 yükseliş görüldü. Bugün yurtiçinde PPK toplantısı ve faiz kararı takip edilecek. Merkez Bankası’nın faizleri değiştirmesi beklenmiyor. TL üzerinde baskı ve küresel riskler Merkez Bankası’nın temkinli duruşunu devam ettirmesine neden oluyor.ABD’de ise işsizlik başvuruları takip edilecek.

Dün 2.68’den başlayan hareket ile kurda 2.7220 direnci test edildi. 2.6985’in üzerinde kaldığımız sürece kurda yükseliş devam edebilir.2.7220 ve 2.7400 önemli dirençler. Şuanki görüntüde kurda geri çekilmeden bahsedebilmemiz için koalisyon ile ilgili olumlu sinyaller almalıyız. 2.6985’in altında ise 2.6820 seviyesini görebiliriz.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!