Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

eurusddaily23072015.png

EURUSD

Salı günü S&P Yunanistan’ın kredi notunu 2 kademe artırdı. Ülkenin notu "çöp" seviyesindeki CCC-'den CCC+'ya çıktı. Görünüm ise negatiften Durağana yükseltildi. ABD’de ise mevcut ev satışları konut piyasasındaki toparlanmanın devam ettiğini gösterdi. Konut satışları Haziran ayında yüzde 3.2 artış gösterdi ve beklentileri fazlasıyla karşıladı. Bugün ABD’de işsizlik başvuruları açıklanacak. Dün Citi’nin raporunda FED faiz artış ihtimalinin yüzde 60’a çıktığı açıklandı.

Yellen’ın açıklamalarıdan sonra sert düşen parite düzeltmesini yapıyor. 1.09’un üzerinde kalmaya devam eden  paritede 1.0965 direncinin geçilmesi durumunda ise 1.1050 görülebilir. 1.09’un altında ise düşüşün devam etmesi durumunda 1.0865 ve 1.0820 takip edilebilir. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!