Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

brentdaily23072015.png

BRENT PETROL

Petrol fiyatları satıcılı seyrini sürdürüyor. Dün açıklanan Ham petrol stokları da beklentilerin üzerinde bir artış gösterdi ve satıcılı seyrin egemenliğini korumasına neden oldu. Dün itibariyle açıklanan ham petrol stoklarına baktığımızda 2 milyon 468 bin varillik bir artış var. Ayrıca OPEC’in petrol arzını kısmaması, diğer yandan İran’a uygulanan yaptırımların kalkması ile petrol ihracının artacağı görüşü emtia fiyatını baskı altında bırakıyor. Dolar endeksi ise, güçlü bir görüntü sergilemeye devam ediyor. Aşağı yönlü ana trendin orta-uzun vadede devam edeceğini düşünüyoruz.

Kısa vadede ise, satıcılı seyrin devamı halinde 55. 15 ve 52.50 önemli destek seviyeleridir. Toparlanmalar ile birlikte, 56.85 ve 57.15 seviyeleri takip edilebilir. Ancak yukarılarda çok fazla tutunamayan petrolde, yükselişler satım fırsatı olarak değerlendirebilir gibi görünüyor. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!