Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

gbpusdh42207.png

GBPUSD

Veri yokluğunda dünü yatay geçiren paritede bugün İngiltere Merkez Bankası toplantı tutanakları açıklanacak. Toplantı tutanaklarında ücretler, iş gücü piyasası ve faiz artışı ile ilgili yapılacak açıklamalar oldukça önemli. ABD’de ise mevcut konut satışları takip edilecek. Bir önceki dönemde 5.35M olarak açıklanan konut satışlarının 5.4M olması bekleniyor. Faiz artışına yakın iki ülke para birimleri arasındaki mücadeleyi takip etmeye devam edeceğiz.

Paritede 200 günlük ortalama olan 1.5547 destek olarak çalışmaya devam ediyor. Bu seviyenin kırılması durumunda 1.5480 ve 1.5400 takip edilebilir. 1.5550 seviyesinin üzerinde kalınmaya devam edilmesi durumunda ise 1.5600 ve 1.5680 görülebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!