Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

gbpusddaily22062015.png

GBPUSD

Geçtiğimiz hafta İngiltere’de önemli veriler takip ettik. Deflasyonla olan ilişkisini bir ay sonra bitiren İngiltere’de petrol fiyatlarından kaynaklanan etkinin geçici olduğu düşünülüyor. PPK toplantı tutanaklarında ise yine ekonomi ile ilgili olumlu açıklamalar geldi. Ücret artışlarının belirtildiğinden daha fazla olabileceğini söyleyen üyeler, 2015 yılının sonlarına doğru enflasyonda artış beklediklerini dile getirdiler. FOMC’de faiz artışı ile ilgili ucu açık konuşan ve verileri izlemeye devam edeceğiz diyen Yellen ile partideki yükseliş desteklenmiş oldu.

Bugün ingiltere’de önemli bir veri bulunmazken ABD’de mevcut ev satışarı açıklanacak. Geçtiğimiz hafta soluksuz yükselişine devam eden paritede yükselişin devamında 1.5930 ve 1.6040 takip edilebilir. Geri çekilmelerde ise 1.5850 ve 1.5740 görülebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!