Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

USDTRYDaily21082015.png

USDTRY

Dün kur, endeks ve tahvil piyasası oldukça hareketliydi. Erken seçime hazırlandığımız bu süreç içerisinde Türk varlıklarında görülen çıkışın devam etmesi muhtemel gözüküyor. Kurda önce 3 TL sonrada 2.8880 TL görüldü. Endekste 73 binli seviyeler ile karşılaştık. Faizler yüzde 11’in üzerine gelindi. Orta vadede faizlerde yüzde 13-15 bandına oturabiliriz. Endekste ise 72 bin hedefimizde yaklaşmış bulunuyoruz. Kurdaki gevşeme ile birlikte yukarı tepkiler görülebilir. Ancak trendin aşağı olduğu unutulmamalıdır.

Bugün yurtiçinde tüketici güveni açıklanacak. Kurda 5 günlük ortalama olan 2.8880 şimdilik çalışmış görünüyor. Bu seviyenin üzerinde kapanışlarında devam etmesi kurdaki yukarı yönlü hareketi destekleyecektir. 2.9330  ve 2.9500 önemli seviyeleri. 2.8880 seviyesinin altında ise 2.8620 görülebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!