Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

eurusddaily21072015.png

EURUSD

Avrupa’da gündem sakindi. Yunanistan gelişmeleri ise piyasada geçerliliğini yavaş yavaş kaybetmeye başladı diyebiliriz. AB tarafından sağlanan 7.16 Milyar Euro’luk finansman desteği sayesinde, Yunan bankalarının açıldığını ve  diğer yandan da ECB ve IMF’e olan borç taksitinin ödendiğini görüyoruz. Böylelikle, IMF’ye 2 milyar euro Avrupa Merkez Bankası’na ise 4.2 milyar euro ödeme yapan Yunanistan, borçlarının vadesini ileri tarihe taşımış oldu. Diğer yandan güçlü Dolar etkisi de paritede etkisini sürdüyor.

Genel anlamda satıcılı bir seyrin hakim olduğunu söyleyebileceğimiz parite için önemli teknik seviyeler, 1.0800 ve 1.0720 destekleridir. Özellikle satıcılı seyrin devamı halinde, 1.0720 önemli bir bölge olacaktır. Toparlanmalar için 1.0920 üzerinde kalıcılık sağlanabilmesi gerekiyor. Hareketin devamında ise 1.10 seviyesi tekrar gündeme gelebilir. Bugün ise, ABD’den Redbook takip edilecek. Avrupa’da ise, önemli bir veri akışı bulunmuyor. 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!