Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSDDaily20082015.png

GBPUSD

Paritede hafta başından itibaren görülen kıran kırana mücadelenin ardından kazanan hala belli değil. Haftanın son işlem gününe az bir zaman kalması tarafları enerjilerini ihtiyatlı kullanmaya itiyor. Dolar’ın her ne kadar planı FOMC tutanakları ile birlikte oyunu rakibinin sahasına yıkmak olsa da bu isteğini gerçekleştiremedi. Tutanaklarda özellikle enflasyon görünümüne dair yapılan açıklamaları Dolar’ın defansta az kişiyle yakalanmasına sebep oldu. Sterlin sakin duruşunu sürdürse de sinsice yükselişine devam ediyor.

Sterlin’in planlarında 1.5740 ve 1.5800 seviyeleri hedeflenmiş olduğu gözüküyor. Eğer tutanakların ardından Dolar sahada gezinmeye devam ederse Sterlin bu seviyelere ulaşmakta zorluk çekmeyecek gibi gözüküyor. ABD cephesinden tekrardan hayat belirtileri görürsekte pariteye satış baskısı hakim olabilir. Düşüşün ivme kazanması halinde ise 1.5600 ve 1.5550 destekleri bizleri bekliyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!