Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

gbpusddaily20072015.png

GBPUSD

2016 yılında faiz artırması beklenen İngiltere’de ABD’den gelen veriler paritede çok sert düşüşe neden olmadı. Yılın ikinci yarısında dolara karşı güçlü durabilecek para birimlerinin başında sterlin geliyor. Ücretlerdeki büyüme enflasyonun yılın ilerleyen aylarında yükselişe geçeceğini işaret ediyor. Ayrıca işgücü piyasasında iyileşme devam ediyor, harcamalarda artış gösteyor. Buda 2016 yılının ilk yarısında BoE’nin faiz artırabileceğini gösteriyor.

Bugün İki taraftada önemli bir veri olmamasından kaynaklı yatay hareket görebiliriz. Paritenin tekrar yükselen trendi geçmesi için 1.5665’i geçmesi gerekiyor. Bu seviyenin geçilmesi durumunda 1.5780 görülebilir. Aşağıda ise 200 günlük ortalama 1.5550 destek olarak çalışıyor. Altında ise 1.5520 ve 1.5450 takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!