Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

gbpusddaily02072015.png

GBPUSD

İngiltere’de gündemimizde İmalat PMI verisi vardı ve beklentilerin altında 51.4 olarak açıklanan veri sonrası paritede değer kayıpları söz konusu oldu. ABD’de ise istihdam istikrarlı duruşunu devam ettirdi ve özel sektör tarım dışı gündeme damgasını vurdu böylelikle ABD faiz sürecini tekrardan hatırlandı. Tarım dışı beklentilerini şekillendirecek veri sonrası Dolar endeksinde kısa vadede bir yükseliş söz konusu olurken, parite kayıplarını devam ettirdi. ISM imalat endeksi ise, 55.5 ile piyasa beklentilerinin çok üzerinde açıklandı.

Veriler sonrası 1.5605’lere kadar gevşeyen paritede satıcılı seyrin devamında 1.5540 ve 1.5500 önemli görünüyor. Toparlanmalarda 1.5670 ve 1.5700 kuvvetli dirençlerdir. Bugünkü gündemizde ise, İngiltere İnşaat PMI ve ABD’den tarım dışı istihdam, ortalama saatlik kazaçlar ve işsizlik oranı verileri var.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!