Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

GBPUSDDaily1908.png

GBPUSD

İngiltere’de yoğun bir günü geride bıraktık. İngiltere’de açıklanan enflasyon verilerinin beklentilerin üzerinde gelmesi Sterlin’in gözünü yükseklere dikmesine sebep oldu. Dolar endeksinde yorgunluk belirtilerinin görülmesini fırsat bilen Sterlin bu boşluğu pariteyi 1.57 seviyesine taşıyarak değerlendirdi. Fakat Sterlin oyundaki egemenliğini koruyamadı. Tekrardan satış baskısına maruz kalan parite 1.5640 seviyesine kadar geri çekildi.. FOMC tutanakları öncesinde paritedeki kritik seyir sürüyor. Tutanaklarda yer alacak söylemler Dolar’ın tekrardan oyunun hakimiyetini ele almasını sağlayabilir.

Bugün gözler tekrardan 1.56 seviyesinde olacak. Paritenin bu seviyenin altında seyretmesi halinde satış baskısı 1.5550 ve 1.5460 seviyelerine kadar sürebilir. Sterlin katı defans uygulaması halinde ise 1.5700 ve 1.5800 seviyeleri tekrardan paritede hedeflenebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!