Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSDDaily1908.png

EURUSD

Paritede dolar üstünlüğü ele almaya başladı. Şimdi gözler açıklanacak önemli verilerde.  Euro Bölgesi’nde cari hesap takip edilecek. Dün ABD’de açıklanan inşaat izinleri verisinin yüzde 16.3 düşüş göstermesine rağmen doların değerlenmesi devam etti. Ağustos’un ilk haftasında gelen tarım dışı istihdam ve ücretler FED’i tatmin etmişti.

Bugün sıra TÜFE’de. TÜFE’nin beklentileri karşılaması  veya üzerinde gelmesi durumunda paritede 1.0950 ve 1.0885 seviyeleri görülebilir. Ayrıca akşam saatlerinde açıklanacak FOMC tutanaklarıda FED’in faiz artışının zamanlaması ile ilgili bize fikir verebilir. Tutanaklarda faiz artışı ile ilgili net açıklamalar gelmesi durumunda dolarda hızlı değerlenme görebiliriz.Verinin kötü gelmesi durumunda ise paritede tekrar 1.1080 ve 1.1215 seviyeleri takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!