Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

USDTRYDaily1708.png

USDTRY

Doların ezici üstünlüğü devam ediyor. Dolar Barcelona’nın tiki taka’sı gibi oyunun kontrolünü tamamen eline almış durumda. Bugün işsizlik oranı ve AKP-MHP görüşmesi takip edilecek. TL’nin taktisyeni Merkez Bankası’nın Cuma günü yaptığı müdahale yetersiz kalırken, 2.83’ün üzerinde hareket devam ediyor. Endeks ise bir miktar tepki alımları le haftayı kapatsa da negatif görüşümüz devam ediyor. 75 bin 200 ve 72 bin hedef olmaya devam ediyor. Tepkinin devamında 78 bin 300-79 bin aralığı satış fırsatı olarak değerlendirilebilir.

Kur tarafında ise ilk etapta 2.8250’nin üzerine kalınması yükselişi devamını getirebilir. Alım fırsatı yaratabilecek bölge ise 2.7850-2.80 bölgesi olarak karşımıza çıkıyor. 2.8450 zirvesinin aşılması ile 2.85 ve 2.8740 görülebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!