Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSDDaily1708.png

ALTIN

Geçtiğimiz hafta üçgeni yukarı kıran altın formasyon hedefini tamamladıktan sonra yeniden düşüşe geçti. Haftayı 1114 seviyesinden kapatan altında 1110 seviyesinin üzerinde kalınması toparlanmanın devamı için önemli. Topu eline alan Çin Merkez Bankası’nın yaptığı devalüasyonların Altın fiyatını desteklediğini görüyoruz. Çin'deki devalüasyonla Fed'in faiz artırımını erteleyeceğini düşüncesiyle altında yükselme yaşandı. Ancak bu durumun geçici olacağını ve altında düşüş trendinin devam ettiğini belirtelim.

Güvenli liman klişesini  bir kez daha gördüğümüz altında 1110 seviyesinin üzerinde kalınmasıyla yeniden 1128 atakları görülebilir. Boğaların gücünün tükenmesi ve oyunun kontrolünün tekrar ayıların ele geçmesi ile 1100 ve 1092 dolar seviyeleri sürpriz olmaz.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!