Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

eurusddaily1607.png

EURUSD

Yellen’ın Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi için hazırladığı konuşmasında, istihdam piyasası ve büyümenin yılın ikinci yarısında güçleneceğinden bahsederken 2015 yılında faiz artırımı yolunda olduklarını birkez daha teyit etti. Enflasyon hedefinin kademeli olarak yüzde 2 hedefine ulaşacağını söyleyen Yellen,ekonomik görünüm ile ilgili olumlu açıklamalar yaptı. FED'in Bej Kitap adlı raporu da ABD ekonomisinin tüm bölgelerde toparlanma sinyalleri verdiğini ortaya koydu.

Bugün ABD’de işsizlik başvuruları ve Philadelphia Fed İmalat Endeksi açıklanacak. Euro Bölgesinde ise TÜFE rakamları takip edilecek. Paritede 1.1035 seviyesinin altında kaldığımız sürece satış baskısı devam edebilir. Düşüşlerde destek olarak takip edilebilecek seviyeler 1.0915 ve 1.0850. Toparlanmalarda ise 1.1035 seviyesinde önce 1.0980 izlenebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!