Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

usdjpydaily1606.png

USDJPY

Zirvelerine alıştığımız parite , son dönemde bu zirvelerden biraz uzak olsa da günü hafif alıcılı bir seyir izleyerek geçirdi. Dün yalnızca ABD’den gelen veriler takip edildi. Mayıs ayında sanayi üretimi yüzde 0,2 daralırken , kapasite kullanım oranı yüzde 78,3 olan beklentisinin altında kalarak yüzde 78,1 olarak açıklandı. New York Fed imalat endeksi de kötü gelen verilerden biri oldu ve -1,98 ile beklentisinin oldukça altında kaldı.

Bugün ,yine ABD’den inşaat izinleri ve konut başlangıçları verileri takip edilecek. İki verinin de bir önceki döneme göre düşüş göstermesi bekleniyor. Veriler beklendiği şekilde olumsuz açıklanırsa paritedeki satışlar ağırlık kazanabilir ve 123,10-122,75 ve 121,80 destek seviyeleri test edilebilir. Paritenin zirvelerini hatırlayıp yeniden tırmanışa geçmesi halinde de 123,80-124,70 ve 125,40 direnç seviyeleri takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!