Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

gbpusddaily1606.png

GBPUSD

Pound , Dolar’a karşı güçlü kalmaya devam ediyor. Parite, dünü alıcıların egemen olduğu bir seyirle geçirdi. ABD tarafında sanayi üretimi yüzde 0,2 azalırken , kapasite kullanımı da yüzde 78,1 oranında beklentilerin altında kaldı. Gün içerisinde İngiltere’den enflasyon rakamları önemle takip edilecek. Enflasyonun yıllık bazda yüzde 0,1 oranında artış göstermesi beklenirken , aylık bazda  yüzde 0,2 oranında artması bekleniyor.

Son dönemlerde eksi enflasyonda seyreden İngiltere’de enflasyonda yaşanabilecek toparlanma belirtileri Pound’a destek olabilir ve paritedeki yukarı yönlü seyir kalıcılığını sağlamlaştırabilir. Bu durumda takip edilebilecek direnç seviyeleri olarak 1,5600-1,5660 ve 1,5710 seviyelerini söyleyebiliriz. Dolar’da yaşanabilecek toparlanmalar sonrasında ise 1,5510-1,5420 destek seviyeleri test edilebilir.
 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!