Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusddaily15072015.png

ALTIN

Yunanistan krizinin çözüme ulaşması neticesinde küresel risklerin ortadan kalkmasının ardından altına olan talep azalış gösterdi ve artık ağırlıklı olarak FED’in faiz artırımına ilişkin beklentiler fiyatlanmaya başlandı. Dünü değerlendirdiğimizde Dolar endeksine paralel olarak altında dünü yatay bir seyir izleyerek geçirdi.

Bugün ise ABD’den FED Başkanı Yellen’ın yapacağı konuşma önemle takip edilecek. Yakın dönemde faiz artırımına  ilişkin şahin açıklamalar gelmesi durumunda Dolar kazançlarını genişletebilir ve altında 1152-1147 ve 1142 destek seviyeleri yeniden test edilebilir.  Yellen’ın son konuşmalarında sürdürdüğü tarzı koruması ve faiz artırımı tarihine ilişkin açıklamalardan kaçınması ise Dolar’da değer kayıpları yaşatabilir ve altın fiyatlarının 1166-1172 direnç seviyelerini görmesini sağlayabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!