Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

usdtrydaily150615.png

USDTRY

Yurt içinde koalisyon ile ilgili açıklamalar dikkatle takip ediliyor. Partilerin koalisyon istekleri oldukça katı. İlerleyen günlerde isteklerde geri adımlar atılmaz ise koalisyon biraz zor gürünüyor. Ancak yine de uzlaşma olabilir. Endeks koalisyon oluşumunu fiyatlama başlamış gözüküyor. Haftayı 80 bin 500 seviyesinde kapatan endeks, bakalım 80 binin üzerinde kalabilecek mi?.

Bugün yurt içinde işsizlik ve bütçe dengesi açıklanacak. İşsizlikte bir önceki veri yüzde 11.2 olarak açıklanmıştı. ABD’de ise sanayi üretimi ve kapasite kullanımı takip edilecek. Ayrıca Rusya’da faiz kararı açıklanacak. Faizlerde 100 baz puan indirim bekleniyor. Daha önceki indirimler gelişmekte olan ülke para birimlerinde değer kaybına yol açmıştı. Kurda 2.70 seviyesi oldukça önemli.  2.70 üzerinde kalındığı sürece yeni yükselişler görülebilir. 2.7260 ve 2.7440 günün direnç seviyeleri. 2.70’in altında ise 2.6850 takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!