Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

usdjpyh4150615.png

USDJPY

Japonya’dan iyi veriler gelmeye devam ederken, Kuroda’da yaptığı açıklamalar ile Yen’e destek oluyor. Cuma günü açıklanan sanayi üretimi yüzde 1.2 artarak beklentiyi karşıladı. İlk çeyrekte yüzde 3.9 ile beklentilerin çok üzerinde büyüten Japonya’da ek teşvik beklentileri kaybolmaya başladı. Geçtiğmiz hafta dolara karşı değer kazanan Yen’e gözler FOMC’de olacak.  Son gelen ABD verileri ile parite ile 122.45 seviyesinden toparlanan paritede, bugün Japonya tarafından önemli bir veri bulunmamakta. ABD’de ise sanayi üretimi ve kapasite kullanımı açıklanacak. Verilerin bir önceki döneme paralel gelmesi bekliyor.

Parite geri çekilmelerde 123.30 ve 122.40 seviyeleri takip edilebilir. Cuma günü dönüş yapılan 25 günlük EMA ise 122.70 seviyesinde. Yükselişlerde ise 123.80 ve 124.40 seviyeleri izlenebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!