Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSDDaily14082015.png

ALTIN

Haftaya yükselişler ile başlayan altında alıcılı seyir 1130 seviyesine kadar sürmüştü. Dün ABD perakende satışlar verisinin beklentilerin üzerinde açıklanması ile birlikte altında satış baskısı tekrardan kendini gösterdi.

Dolar endeksindeki toparlanmanında destek verdiği satış baskısı ile birlikte ilk olarak 1120 seviyesi aşağı yönlü geçildi. 1110-1120 bandı arasında hareketini sürdüren altında satış baskının devamında 1110 seviyesi ilk olarak takip edilecek seviyelerden bu seviyenin geçilmesi durumunda ise 1100 seviyesi önemini koruyor. Bugün ABD’den açıklanacak olan ÜFE ve sanayi üretimi verileri altındaki seyirde etkili olabilir. ABD verilerinin niteliğine göre yönün belirlenebileceği altında alıcılı seyrin oluşması halinde 1120 ve 1130 seviyeleri hedeflenebilir. Haftanın son işlem gününde altının seyri gelecek haftaki görünüme de ışık tutacaktır.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!