Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSDDaily_1308.png

EURUSD

Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde açıklanan tarım dışı istihdam ve ortalama saatlik kazançlar verisinin ardından dolar değer kazansa da yeni haftada kazançlarını koruyamadı. Yeni hafta ile birlikte değer kaybeden dolar endeksinde düşüş sürüyor.

Gün içerisinde ABD’den açıklanacak olan perakende satışlar verisinin niteliği, seyirde büyük değişiklikler yaratabilir. Verinin beklentilerin üzerinde gelmesi paritedeki yükselişleri sınırlandırıp tekrardan satış baskısını gündeme getirebilir. Bu baskıyla birlikte paritede tekrardan 1.10 seviyelerinde fiyatlanmalar görmek şaşırtıcı olmayacaktır. Oluşabilecek satış baskısi ile birlikte 1.1100 seviyesinin ardından 1.1050 ve 1.1000 seviyeleri destek olarak takip edilebilir. Paritede yükseliş hareketinin hacmini koruması halinde ise 1.1215 seviyesinin geçilmesi önem taşıyor. Bu seviyenin geçilmesi halinde paritede yeni hedef 1.1280 seviyesi olabilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!