Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSDDaily_12082015.png

EURUSD

Paritede 1.1000 seviyesinin üzerinde fiyatlanmalar alımları destekliyor. Ancak, 1.1080 seviyesindeki direnç geçerliliğini koruyor. Dün açıklanan verilerde ZEW ekonomik hissiyatı Avrupa bölgesi adına olumluydu. Yunanistan sürecinin çözüme girmesi de diğer olumlu gelişmeler arasında yer alıyor. Dün Yunanistan kreditörler ile üçüncü anlaşma paketi şartlarında anlaştı. Atina’nın Avrupa Merkez Bankasına 20 Ağustos itibariyle ödemesi gereken borcu için anlaşmayı sağlaması gerekiyordu. İki hafta süren görüşmelerin ardından 86 milyar euroluk kurtarma fonunun serbest kalmasını sağlayacak anlaşma gerçekleşti ve yaşanan olumlu gelişmeler pariteyi hareketlendirdi.

Bugün ise, Avrupa'dan sanayi üretimi takip edilecek. Teknik olarak, 1.1080 direncine takılan paritede geri çekilmelerde 1.1000 ve 1.0950 desteği önemli. Paritede tekrar alımlar halinde, 1.1080-1.1120 ve 1.1160 dirençleri takip edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!