Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

BRENTH4_12082015.png

BRENT PETROL

Emtia fiyatlarında yaşanan genel düşüş trendi ve küresel arz fazlası nedeniyle satış baskısının ağırlığından kurtulamayan petrol, Çin Merkez Bankası’nın devalüasyon kararı sonrasında toparlanma çabası gösterse de 51,00 seviyesinin üzerinde kalıcı olamadı ve günü satıcıların yoğunlukta olduğu bir seyir izleyerek geçirdi.

Gün içerisinde ABD’den ham petrol ve benzin stokları verisi açıklanacak. Bir önceki dönemde 4,407 M varil azalan ham petrol stoklarının, bu dönemde 1,817 M varil azalması bekleniyor. Stoklardaki değişim küresel arz sorununu tetiklemeye devam ederse 48,70-48,20 ve 46,00 destek seviyelerini yeniden test edebiliriz. Dip seviyelerden gelebilecek tepki alımları ya da teknik düzeltme hareketleri sonrasında oluşabilecek alıcılı seyir ise 49,80-50,70 ve 51,30 direnç seviyelerini tekrardan görebiliriz.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!