Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSDWeekly_12082015.png

ALTIN

Altın sert düşüşlerin ardından toparlanma çabasına girdi. Geçtiğimiz haftanın son işlem gününde ABD 10 yıllıkları faiz oranında yaşanan düşüş ile talebi artan altın 1100 seviyelerini test etmişti. Yeni haftanın başlangıcında da kendini 1100 seviyesinin üzerine atan altın bu seviyenin üzerinde seyrini sürdürüyor.

Alıcılı seyrin devamlılığın sağlanabilmesi için 1100 seviyesinin üzerinde kalınması gerekiyor. Yükselişin devamında ise 1120 ve 1130 seviyeleri hedeflenebilir. Dolar endeksinin haftaya düşüş ile başlamasının da etkin olduğu yükselişlerin yerini satış baskısına bırakması halinde ise altında 1090 ve 1083 seviyeleri takip edilebilir. 1080 seviyelerinde genel olarak yatay seyre dönen altında bu seviyelerin geçilmesi ile birlikte tekrardan sert satışlar gündeme gelebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!