Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusddaily120615.png

ALTIN

ABD’den dün açıklanan ilk işsizlik başvuruları 279 bin kişi ile beklentileri aşarken, verinin son 14 haftadır 300 bin seviyesinin altında kalması istihdamdaki toparlanmanın sürdüğüne işaret etti. Ülkede Mayıs ayı perakende satışlar ise yüzde 1,2, çekirdek perakende satışlar yüzde 1,0 artış gösterdi. ABD’de haftanın son işlem gününde Michigan tüketici güveni ve üretici fiyat endeksi öne çıkmakta.

Teknik açıdan bakıldığında dün 1176 desteğini test tetikten sonra gelen tepki alımları ile yükselişe geçen değerli metal 1183 direncinin altında fiyatlanıyor. 1183 direncinin geçilmesi durumunda 1190-1194 dirençleri takip edilebilir. Aşağı yönlü hareket ise 1176 desteğinin kırılması durumunda hacim kazanabilir. Bu noktada 1169 ara hedef olarak belirlenebilir. Hareketin devamında ise 1164 destek seviyesi test edilebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!