Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSDDaily11082015.png

EURUSD

Paritede dün sabah saatlerinde yatay fiyatlamalar takip ettik ayrıca Avrupa'dan Sentix yatırımcı güveni beklentilerin altında 18.4 olarak açıklandı. Bir önceki döneme göre de düşük gelen veri, çok fazla bir fiyatlama yaratmazken, FOMC üyelerinin açıklamaları pariteyi hareketlendirdi. Fischer açıklamalarında, istihdamdaki iyileşmeye parmak basarken, enflasyonda negatif bir tablonun olduğunu ortaya koyuyor. Faiz artırımına ilişkin sinyaller net olarak azalmasa da, Dolar endeksindeki kayıplar paritede etkili oluyor. 1.1000 üzeri fiyatlamaların alımlarda etkili olduğunu görüyoruz.

Teknik olarak, 1.1000 üzerinde kalıcılık alıcılı seyri hızlandırabilir ve 1.1050-1.1120 ve 1.1190 takip edilebilir. Geri çekilmelerde ise, 1.0970 ve 1.0930 paritede önemli desteklerdir. Makroekonomik önemli veriler ise, Almanya'dan ZEW hissiyatı, ABD'den tarım dışı üretkenlik.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!