Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

EURUSDDaily1008.png

EURUSD

Geçen haftanın son işlem günü açıklanan rakamlarda tarım dışı istihdamın beklentilerin altında kaldığını görüyoruz. Ancak 200K üzeri veri, genel anlamda olumsuz bir görüntü sergilemiyor. Ayrıca ortalama saatlik kazançların da beklentileri karşılaması, FED'in dikkat edeceği diğer pozitif gelişmeler arasında yer alıyor. Avrupa gündemi ise, sakindi. Bugün, Avrupa'dan Sentix yatırımcı güveni açıklanacak. ABD'de ise, FOMC üyelerinin konuşmaları dikkat çekiyor.

Teknik olarak,1.0860 seviyelerindeki desteğe takılan paritede, tepki alımı hızlı gerçekleşti. Ancak paritede 1.1000 seviyesi kuvvetli direnç. Bu seviyenin üzerindeki kapanışlar, alımları hacimlendirebilir. 1.1050 ve 1.1080 hedeflenebilir. Geri çekilmelerde ise, 1.0930 ve 1.0860 önemli destek seviyeleridir.

 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!