Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

XAUUSDWeekly1008.png

ALTIN

ABD 10 yıllıklarındaki yaşanan kısa süreli düşüş altını yeniden toparlamaya çalıştı ancak nafile. 1100 altı fiyatlar, negatif baskının sürdüğünü gösteriyor. ABD için, Eylül ayına dair sinyaller ortadan kalkmadıkça, yükselişler satış fırsatı olarak değerlendirilebilir. Diğer yandan, Çin'de enflasyon rakamlarında yüzde 1.6'lık artış da dikkatleri çeken ayrıntılardan. Ekonomik canlılık için uğraşan ekonominin meyvelerini toplaması biraz zaman alabilir.

Bugün ise, ABD'den FOMC üyesi, Lochart ve Fischer'ın konuşmaları altın yatırımcıları için önemli olacaktır. Teknik olarak 1100 üzerinde 1110-1120 seviyeleri görülebilir. Geri çekilmelerde ise, 1082 ve 1072 önemli destekler olarak görülüyor.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!