Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

gbpusdh410072015.png

GBPUSD

İngiltere’de dün PPK kararları gündemdeydi. Bu dönemde de herhangi bir değişikliğe gidilmeyen PPK kararlarında faizler tekrardan yüzde 0.50 seviyelerinde sabit tutuldu ve parasal genişleme miktarı 375 Milyar Sterlin’de kaldı. ABD tarafında ise gündemde haftalık işsizlik başvuruları vardı. İşsizlik başvuruları bu dönem beklentilerin üzerinde 297K olarak açıklandı. Son dönemde ABD’de istihdam görünümüne dair verilerde bir artışın söz konusu olduğunu da görmekteyiz. Bugün ise, gündemde İngiltere’den ticaret denges olacak. ABD’den ise FED başkanı Yellen’ın konuşması takip edilecek.

Paritede teknik olarak, 1.5330’lardan dönüş hareketi gerçekleşmeye çalışıyor. Ancak orta vadede trendin aşağı yönlü kırılması hala satıcılı seyrin geçerli olabileceğini gösteriyor. Toparlanmalarla birlikte kısa vadede 1.5400 üzerinde kalıcılık sağlanırsa 1.5445’ler hedeflenebilir. Satıcılı seyirde ise, 1.5330 ve 1.5260 önemli olacaktır.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!