Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusddaily10072015.png

ALTIN

Hafta başında 1142 seviyesine kadar düşüş gösteren altın bu seviyeden gelen tepki ile 1168 seviyesine kadar yükseldi. ABD 10 yıllık faizlerinde son dönemde yaşanan gelişmeler ile risksiz varlıklara yönelim isteği ile tahvil fiyatlarının artması ile geri çekilmeler görülüyor. Ancak bu altın fiyatlarına tam olarak yansımış değil. Yunanistan belirsizliği ve Çin borsasındaki dalgalanmanın devam ettiğini düşündüğümüzde fiyatlarda bir miktar daha yukarı yönlü hareket olabileceğini düşünüyoruz.

Haftalık grafikte öne çıkan 1150 desteği oldukça önemli. Yükselişin devamı için ise 1166 seviyesinin geçilmesi gerekiyor. 1166 seviyesinin geçilmesi ile 1170 ve 1180 dolar seviyelerini görebiliriz. 1150 desteğinin altında kapanışlar ise bizi 1140 ve 1130 seviyelerine götürebilir.

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!