Bu bilgiler arşiv niteliğindedir.

xauusddaily01072015.png

ALTIN

Yunanistan endişeleriyle yükselen altın , kazançlarını geri vermeye devam ediyor. Dün de altındaki bu satış baskısı devam etti. Gün içerisinde Yunanistan endişeleri altının geri çekilmesine engel olamadı. ABD’den ise tüketici güveni verisi takip edildi. Tüketici güveni Haziran ayında 97,3 olan beklentisini aşarak 101,4 olarak açıklandı ve altındaki geri çekilmeyi destekledi.

Bugün ise yine ABD’den önemli veriler var. ADP özel sektör istihdam , üretim pmi ve ISM imalat verileri altının seyri açısından önemle takip edilecek. Tarım dışı istihdam verisinin öncüsü olarak kabul edilen ADP özel sektör istihdam verisinin beklenildiği üzere olumlu gelmesi halinde altında satış yönlü seyir devam edebilir ve 1168-1162 destek seviyeleri test edilebilir. Altını tetikleyecek faktörlerin yeniden devreye girmesi durumunda da 1182-1186 direnç seviyeleri test edilebilir.
 

Uyarı: Bu bölümde yer alan yatırım ile ilgili bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Bu bölümde yer alan yorumlar ve tavsiyeler, yorumda bulunan kişilerin şahsi görüşlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu bölümde yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmemelidir.

trive-sifir-komisyon-compact
Parasının değerini bilene asla durmak yok Sıfır komisyon fırsatı ile hisse alım-satımı Trive’da!